Image Alt

Renovahouse

Commercial Bathroom Renovation in the Artarmon

This commercial bathroom renovation in the Artarmon suburb was one of the final parts of this lovely bathroom remodelled. The commercial bathroom lacked natural light, and the current layout design was unpopular with the owners. The room should, in theory, have plenty of natural light. The design for a wet area configuration was inspired by the extended room. To produce a visual impact of extra light, the ceiling height was dropped at the entry and stepped up over the damp area. Sleek modern lines are created with a concealed cistern toilet and suspended vanity, which are complemented by a feature black-framed (illuminated) mirror that draws attention to the natural light. Large format matt white porcelain wall tiles complement modern concrete type tiles, creating a striking contrast with black tapware and accessories.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor